Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Динамо» продовжить грати у Лізі чемпіонів УЄФА: кияни обіграли «Штурм» в овертаймі

«Динамо» продовжить грати у Лізі чемпіонів УЄФА: кияни обіграли «Штурм» в овертаймі

Київське «Динамо» обійшло австрійський «Штурм» під час вчорашнього матчу-відповіді третього кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів 2022/223. Українці перемогли з рахунком 2:1, забивши вирішальний гол у додатковий час.

Так, перший гол суперників у ворота киян на матчі був від Расмуса Гойлунда на 27-й хвилині. Далі рахунок зрівняв динамівець Костянтин Вівчаренко (97 хвилина), а переможне влучання було від Віктора Циганкова (112 хвилина)

Відомо, що суперником «Динамо» у боротьбі за груповий турнір Ліги чемпіонів 16/17 та 23/24 серпня буде португальська «Бенфіка», яка за сумою двох матчів переграла «Мідтьюлланд» з Данії (4:1, 3:1).

Гру з австрійцями прокоментував тренер київс ької команди Мірчі Луческу:

«Я знав, що ми зустрічаємося з дуже потужною командою, добре підготовленою фізично, з молодими, сповненими ентузіазму гравцями. “Штурм” знає, як грати у кваліфікації, та був дуже вмотивованим. У такій ситуації ми повинні були не дозволити супернику контролювати гру та володіти позиційною перевагою. Натомість хотіли змусити їх багато рухатися без м'яча».

Він додав, в останні 30 хвилин суперник вже не міг продовжувати грати у свою гру.

«Що стосується Вівчаренка, то він дуже добре зіграв в атаці та як наслідок — зміг забити. Я передбачав, що поява на полі Вівчаренка та Караваєва змінить гру, адже це футболісти більш атакувального плану. Заміна Гармаша була пов'язана з тим, що він почав нервувати та протестувати, що неприйнятно для професійного гравця з його досвідом. З цим і була пов'язана його заміна, адже він міг створити великі проблеми для нашої команди», — пояснив Луческу.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background