Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Динамо» обіграло «Ворсклу» 2:0

«Динамо» обіграло «Ворсклу» 2:0

Київське «Динамо» доволі впевнено обіграло «Ворсклу» з рахунком 2:0. Команду вивів новий капітан Віталій Буяльский. Невідомо, наскільки позитивно цей факт вплинув на киян, але вже на 5 хвилині Волошин після майстерного пасу Ваната відкрив рахунок. 

Ванат забив другий гол в середині тайму, але суддя відмінив взяття через офсайд. Але кияни цього вечора грали із задоволенням та створювали моменти. Приємно було бачити комбінації, коли кожен пас загострював атаку, і гравці намагалися точними ударами доставити круглого в сітку. Полтавці начисто програли перший тайм і могли пропустити більше ще до перерви. 

У другій половині гості створили кілька моментів, одного разу поцілили в штангу. Але динамівці могли забити ще 2-3 голи. Забили лише в кінці, коли Беніто тонко направив м’яч у кут воріт. Загальна перевага «Динамо» за ударами в площину воріт 7-0. Тобто абсолютна перевага, яка могла втілитися в розгром. Тільки Кабаєв мав дві гарних нагоди забити, але не використав їх. Мабуть, це краща гра «Динамо» в УПЛ цього року. Все-таки, «Ворскла – непроста команда, яка завжди чинить опір до останнього.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background