Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Динамо та Дніпро-1 проведуть другі матчі кваліфікації Ліги конференцій

Динамо та Дніпро-1 проведуть другі матчі кваліфікації Ліги конференцій

Сьогодні, 31 серпня, два українські футбольні клуби – київський «Динамо» та «Дніпро-1» – зіграють у матчах-відповідях кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. Обидві зустрічі розпочнуться о 21:00 за київським часом.


Динамо – Бешикташ


Кияни у турецькому Стамбулі зіграють проти «Бешикташа», якому у першому поєдинку (24 серпня) поступилися з рахунком 3:2.


Головним рефері на матчі буде 35-річний Жоау Пінейру. На лініях йому допомагатимуть Бруну Жезуш і Лусіану Майя, а четвертим суддею стане Клаудіо Перейра. Також на матчі буде задіяна система VAR.


Читайте також: Прогноз і ставки на матч кваліфікації «Бешикташ» – «Динамо» Київ 31 серпня


Додамо також, що суперникам біло-синіх сьогодні не допоможе основний захисник команди – Деніел Амарті. 28-річний ганець вибув на два тижні через травму, якої зазнав у першому поєдинку проти «Динамо».


Дніпро-1 – Спартак Трнава


Дніпряни свій другий матч проти «Спартака» гратимуть у Кошице (Словаччина). Попередній поєдинок між командами завершився нічиєю – 1:1.


Читайте також: Прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій «Дніпро-1» – «Спартак» 31 серпня


Судитиме на зустрічі 39-річний угорський рефері Балаж Берке. На лінії йому допомагатимуть співвітчизники – Балаж Бузаж і Балаж Серт. Четвертий арбітр – Бенце Чонка. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background