Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Дерев'яченко погодив проведення наступного поєдинку: коли та з ким битиметься українець

Дерев'яченко погодив проведення наступного поєдинку: коли та з ким битиметься українець

Український боксер другої середньої ваги Сергій Дерев'яченко погодив проведення наступного бою в серпні 2024 року. 


Про це повідомив журналіст ESPN Майк Коппінджер.


Суперником українця стане французький Крістіан Мбілі. Протистояння має відбутися 17 серпня у Квебеку (Канада). Перед цим поєдинком 29-річний француз має виграти бій з канадцем Марком Геффроном 25 травня.


Нагадаємо, після поразки від Хайме Мунгуї у червні 2023-го Дерев'яченко цьогоріч одностайним рішенням переміг американця Вона Александера.


Крістіан Мбілі: що відомо про наступного суперника українця


Мбілі – непереможений на професійному ринзі. На його рахунку 26 перемог, 22 з них здобув достроково. Останній його поєдинок відбувся у січні – переміг австралійця Роана Мердока та зберіг пояси WBC Continental та WBA International.


У другій середній вазі проходить до топ-5 рейтингу всіх керівниих організацій. Найвищу сходинку — першу — посідає в заліку Всесвітньої боксерської ради (WBC).


Зауважимо, що 38-річний Деревʼянченко, який змагається в другому середньому ваговому дивізіоні, має 20 професійних поєдинків та 15 перемог, з яких п'ять здобув достроково. Тричі він був претендентом на пояси чемпіона світу в середній вазі. У трьох титульних поєдинках поступався Даніелу Джейкобсу, Геннадію Головкіну та Джермаллу Чарло.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background