Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Де Дзербі може очолити «Барселону»

Де Дзербі може очолити «Барселону»

Керівництво «Барселони» активно шукає заміну Гаві, який, скоріше за все, працює останній сезон головним тренером. Головним кандидатом на вакантне місце є тренер «Брайтона» Роберто Де Дзербі. 

Італійський спеціаліст вважається перспективним тренером, який поділяє такі ж цінності, які є в «Барселоні». Де Дзербі може побудувати таку гру, до якої прагнуть каталонці. Італієць не був єдиним варіантом. До нього розглядалися кандидатури Луїса Енріке та Мікеля Артети. Але вони працюють в ПСЖ та «Арсеналі» та поки не готові до таких радикальних кроків. 

Ще був варіант з Юргеном Клоппом, але німець поки не готовий до продовження тренерської кар’єри найближчим часом. Він працює останній сезон з «Ліверпулем», а потім планує відпочити. Хоча остаточно виключати його кандидатуру не потрібно, можливо будуть ще переговори з керівництвом «Барселони». 

Де Дзербі ми пам’ятаємо за роботою в «Шахтарі», у якому він працював з 2021 по 2022 роки. Зараз він працює з «Брайтоном», який займає 7 місце в АПЛ. Англійці грають досить результативно, в деяких матчах показують цікавий футбол. Наскільки Де Дзербі готовий тренувати топ клуб, сказати важко.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background