Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Даніель Дюбуа: Кидаю виклик Усику

Даніель Дюбуа: Кидаю виклик Усику

Обов’язковий претендент на титул WBA у надважкій вазі Даніель Дюбуа викликав на бій чемпіоном WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усика.

«Я бачив його попередні бої. Кидаю йому виклик і не дивлюся на те, з ким він бився раніше. Ніхто з них не схожий на мене», – зазначив він.

Дюбуа наголосив, що бачив українця у бою з Дерком Чісорою і вважає, що британець дуже добре впорався.

«Це був, мабуть, найскладніший бій Усика у професійному боксі. Після того, як я побачив усе це, я вирішив прийняти цей виклик. Хочу шокувати світ. Хочу покінчити з домінуванням Усика», – підкреслив боксер.

Нагадаємо, об’єднавчий бій між Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі офіційно скасовано. Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу планували провести 29 квітня на стадіоні Вемблі.

За словами Олександра Красюка, українець почне переговори про свій наступний бій у ці вихідні. Українець готуватиметься до захисту титулів за однією з версій, що відбудеться у червні чи липні.

Раніше стало відомо, якщо контракт на поєдинок Олександра проти Тайсона не нададуть до 1 квітня, WBA зобов’яже Усика вести переговори щодо захисту титулу з претендентом Дюбуа.

Свій останній бій Дюбуа провів у грудні 2022 року. Він нокаутував Кевіна Лерена з ПАР та захистив титул регулярного чемпіона WBA.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background