Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Далакян програв Акуйї у бою за звання чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі

Далакян програв Акуйї у бою за звання чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі

Український боксер Артем Далакян поступився Сейїго Акуйї з Японії у бою за звання чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі. 


Суперник українця на початку поєдинку діяв активніше, викидуючи велику кількість ударів. Далакян намагався контратакувати та часто працював по корпусу.


Ближче до середини бою наш боксер вирівняв ситуацію, став частіше атакувати та завдав кілька точних бокових ударів. У шостому раунді японець кілька разів серйозно вразив Артема і знову перехопив ініціативу.


До кінця поєдинку і в чемпіонських раундах Акуйї не зупинявся, продовжував діяти краще і активніше за українця, завдав більше точних ударів і виглядав набагато переконливіше.


Усі судді за підсумками дванадцяти раундів віддали перемогу опоненту українця – 116:112, 117:111 119:109.


Зауважимо, що для Далакяна це був сьомий захист титулу і перший невдалий – українець зазнав першої поразки на професійному рингу при 22 перемогах. Акуйї здобув 19-у перемогу і став новим чемпіоном світу WBA у найлегшій вазі.


Нагадаємо, 36-річний українець став чемпіоном світу у 2018 році. Останній бій Артем провів у січні 2023 року проти костариканця Давида Хіменеса. Поєдинок тривав усі 12 раундів, судді одностайним рішенням віддали перемогу українцю.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background