Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Циганков увійшов до шорт-листів трьох клубів АПЛ

Циганков увійшов до шорт-листів трьох клубів АПЛ

Український півзахисник іспанської «Жирони» Віктор Циганков увійшов до шорт-листів трьох англійських клубів – «Астон Вілли», «Вест Гема» та «Вулвергемптона».


Про це повідомляє Fichajes.net.


Очікується, що сума трансферу становитиме 28 млн євро. Українець ухвалить рішення про своє працевлаштування після Євро-2024.


У квітні зазначалося, що Циганковим цікавляться кілька клубів Бундесліги та Ла-Ліги, серед яких була «Барселона». При цьому «Баварія» має можливість зробити «Жироні» вигіднішу фінансову пропозицію.


Раніше повідомлялося, що «Жирона» запропонувала Віктору перепідписати контракт на кращих фінансових умовах. При цьому українець вирішив відкласти це питання до завершення цього сезону.


Нагадаємо цього сезону Циганков провів 33 поєдинки за «Біло-червоних», у яких забив шість голів і віддав стільки ж асистів.


Клуб українця завершить сезон 24 травня домашнім матчем проти «Гранади». «Астон Вілла» завершила першість Англії на четвертому місці та виступить у Лізі чемпіонів наступного сезону. «Вест Гем» став дев’ятим, а «Вулвергемптон» фінішував 14-м.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background