Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Що потрібно знати перед тим, як робити ставки на спорт?

Що потрібно знати перед тим, як робити ставки на спорт?

Ставки на спорт в еру Інтернету набули надзвичайної популярності, оскільки істотно спростили процес беттінгу та розширили поле діяльності для гравця. Однак, треба розуміти, що беттінг належить до розряду азартних ігор на гроші, тому, слід дотримуватися обережності і знати основи ставок на спорт, про які буде розказано нижче (за матеріалами порталу herobet.com.ua).

З чого почати

Починати потрібно з теоретичних азів беттінгу. Новачок має добре розуміти суть ставок на спорт, чим це йому загрожує, якщо щось піде «не так», адже це гра на гроші. На жаль, переважна більшість гравців-початківців не вважають за потрібне знайомитися з теорією, вважаючи, що елементарних знань їм буде достатньо, щоб робити ставки на спорт у букмекерській конторі. Тут вони мають рацію таких знань буде достатньо, щоб укладати парі, але їх буде катастрофічно мало для того, щоб отримати стабільний фінансовий прибуток.

Вибір букмекерської контори

Ставки можна робити в будь-якій букмекерській конторі, де вдасться пройти реєстрацію і поповнити ігровий рахунок. Гравець вільний реєструватися в будь-якій кількості букмекерських контор. Але треба розуміти, що така реєстрація потребуватиме певної кількості часу і додаткових коштів, які треба буде «завести» в кожну контору, щоб мати можливість робити ставки.


Обираючи ту чи іншу контору, слід керуватися здоровим глуздом і цілями, які перед собою ставить беттор. Вони можуть бути найрізноманітнішими, від простого цікавого проведення часу до спроби отримання стабільного доходу.


Перш ніж приймати остаточне рішення про вибір тієї чи іншої букмекерської контори, рекомендується уважно вивчити її правила, щоб розуміти, які дії неприпустимі під час гри. Окрему увагу треба звертати на мінімальний розмір ставки та інші ліміти, які встановлюються букмекером. Не останню чергу у виборі контори відіграє величина маржі, яку встановлює букмекер у своїй лінії. Чим менша маржа - тим вигідніше для гравця.


Якщо у новачка немає бажання або можливості витрачати свій час на пошук оптимальної букмекерської контори, можна піти найпростішим шляхом і віддати перевагу найпопулярнішому в регіоні проживання гравця букмекеру.

Перші парі

Як отримання першого «бойового досвіду», можна зробити кілька «пробних» парі на невеликі суми, щоб зрозуміти, як працює «кухня беттінгу». Надалі гру рекомендується вести за заздалегідь розробленою стратегією, яку періодично треба змінювати в спробах поліпшити фінансові показники.


Гравцям, які роблять ставки лише з метою підвищення «адреналіну» під час матчу своєї улюбленої команди, можна побажати лише удачі, оскільки такі ставки робляться спонтанно, так би мовити, за «велінням серця». Іноді такі парі виграватимуться, частіше програватимуться. Тому на гру в букмекерській конторі рекомендується виділяти таку суму грошей, з якою може безболісно розлучитися гравець.

Азарт

Гра в букмекерській конторі не рекомендована азартним гравцям, які не вміють контролювати свої емоції. Такі гравці часто в спробах відіграти щойно програні гроші, здійснюють спонтанні, необдумані ставки, часто збільшують їхній розмір. У підсумку, як правило, програють ще більше.

Беттінг слід розглядати, як рутинний процес за заздалегідь розробленою схемою. Гравець повинен керуватися лише холодним розрахунком, іноді інтуїцією, але більше довіряти фактам і статистиці.

Підсумки

Підбиваючи короткий підсумок сказаного, можна рекомендувати переважній більшості клієнтів букмекерських контор не перевищувати встановлені ними самими ліміти на гру з букмекером. Як показує статистика, понад 90% бетторів, які роблять регулярно ставки в конторах, грають собі у збиток. Тому ставки на спорт слід розглядати, як специфічне хобі, яке частіше приносить збиток, ніж виграш.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background