Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

ЧС з фігурного катання: Сєрова та Хобта завершили виступи у Японії

ЧС з фігурного катання: Сєрова та Хобта завершили виступи у Японії

У Сайтамі (Японія) стартвував чемпіонат світу з фігурного катання. Розпочалися змагання зі стартів короткої програми в жіночих та парних змаганнях. Від України у парному турнірі виходив дует – Віолетта Сєрова та Іван Хобта.

Зазначимо, що на початку березня цей тандем здобув «бронзу» юніорської світової першості, свою дебютну відзнаку на цьому рівні міжнародних змагань.

Впродовж виступу українці припустилися помилки під час виконання підкруту, через що Віолетта ледве не опинилася на льоду. Втім, пара змогла продовжити змагання й закінчити номер. За виступ Хобта та Сєрова отримали підсумкові 44.74 бала.

У підсумковому заліку результат наших спортсменів серед 24 пар став 22-м. Відтак український дует не проходить до вільної програми, в якій визначатимуться нові чемпіони світу.

Перше місце у короткій програмі парних змагань посіли чинні віцечемпіони світу, японці Ріку Міура та Кіхара Рюїті — 80.72 бала. Другими стали переможці минулорічного турніру, американці Алекса Кнірім та Брендон Фрейзер – 74.64 бала.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background