Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Чісора про бій Усика з Фʼюрі: Олександр переможе у реванші

Чісора про бій Усика з Фʼюрі: Олександр переможе у реванші

Британський боксер Дерек Чісора вважає, що володар поясів WBO/WBA/IBO/WBC у надважкій вазі Олександр Усик вийде переможцем у реванші з колишнім чемпіоном світу за версією WBC у хевівейті Тайсоном Ф’юрі.


Про це інформує Fight News.


«Чи залишиться Ф’юрі зі своєю командою? Чому б і ні? Він “Циганський король”, він робить все, що захоче. Якщо це зробить його щасливим, то так і буде. не можеш робити те чи це”. Особисто я вірю, що Тайсон знає, що йому потрібно робити для себе, і він ухвалить правильне рішення. Я думаю, що Олександр переможе у реванші. Мені здається, що цього разу він виграє переконливіше», – зазначив Чісора.


Нагадаємо, в ніч на 19 травня Усик бився з Ф’юрі і завдав йому першої поразки у професійній кар’єрі в бою. Перемогу українцеві було присуджено роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.


Пізніше Олександр віддав пояс IBF переможцю британського дербі між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Таким чином, наш боксер втратив статус абсолютного чемпіона світу в гевівейті, який мав понад місяць.


ВідомоЮ, що між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок, який відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background