Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Черчесов звільнений зі збірної Росії

Черчесов звільнений зі збірної Росії

У збірної Росії буде новий головний тренер. Російський футбольний союз опублікував інформацію про припинення контракту зі Станіславом Черчесовим. Повідомляється, що контракт між федерацією і тренером розірваний за обопільною згодою, і що таке рішення було спільним з Черчесовим. РФС вже почала пошук нового головного тренера для збірної Росії.

У ЗМІ вже з'явилися кандидати на посаду нового головного тренера збірної Росії. Зокрема, фігурують прізвища Йоахіма Льова і тренера молодіжної збірної Німеччини Штефана Кунца. Російський футбольний союз вже отримав кілька відмов від російських тренерів. Повідомляється, що від посади головного тренера збірної Росії відмовилися Леонід Слуцький, Сергій Сємак і Валерій Карпін.

Станіслав Черчесов займав посаду головного тренера збірної Росії з 2016 року. За цей час він зумів вивести команду до чвертьфіналу Чемпіонату світу-2018. На Євро-2020 збірну Росії очікував провал. Підопічні Черчесова виграли тільки один матч, проти збірної Фінляндії, і зазнали нищівних поразок від Бельгії (0:3) і Данії (1:4).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background