Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Челсі у лондонському дербі обіграв Тоттенгем

Челсі у лондонському дербі обіграв Тоттенгем

ФК «Челсі» у гостьовому матчі 11-го туру Англійської Прем’єр-ліги обіграв «Тоттенгем».


Вже на 6-й хвилині «Шпори» вийшли вперед завдяки зусиллями Деяна Кулусевскі.  Однак на 35-й хвилині «Челсі» вдалося відігратися – Коул Палмер був точним з 11-метрової позначки. У моменті з призначенням пенальті був вилучений захисник «Тоттенгему» Крістіан Ромеро.


Варто зауважити, що у першому таймі головний суддя Майкл Олівер не зарахував чотири голи: один м’яч «Тоттенгема» та три – «Челсі».


Після перерви підопічні Анге Постекоглу залишилися вдев’ятьох – другу жовту картку отримав Дестіні Удоджі. На 75-й хвилині гості скористалися чисельною більшістю та повели у рахунку після точного удару Ніколаса Джексона.


За кілька хвилин суперники «Челсі» відігралися, але суддя за допомогою VAR скасував взяття воріт. У компенсований час Джексон забив ще два м’ячі – 4:1.


Вінгер «Челсі» Михайло Мудрик вийшов на заміну на 58-й хвилині, а на 89-й отримав жовту картку. Це був перший поєдинок українця після невеликої травми, через яку він пропустив два матчі.


АПЛ. 11-й тур

  • Тоттенгем – Челсі – 1:4 (1:1).

«Челсі» набрав 15 очок і піднявся на десяте місце в АПЛ. Тоттенгем зазнав першої поразки в чемпіонаті і з 26 очками залишився на другій позиції.


12 листопада команда Маурісіо Почеттіно прийме «Манчестер Сіті». «Тоттенгем» на виїзді зіграє проти «Вулвергемптона» 11 листопада.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background