Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Челсі у гостях обіграв Брайтон у матчі АПЛ, Мудрика замінили через травму

Челсі у гостях обіграв Брайтон у матчі АПЛ, Мудрика замінили через травму

У перенесеному матчі 34-го туру англійської Премʼєр-ліги «Челсі» на виїзді обіграв «Брайтон» (2:1) і вийшов на шосте місце у турнірній таблиці.


Рахунок зустрічі було відкрито гостями на 34-й хвилині. Михайло Мудрик взяв участь у гольовій атаці, яку точним ударом головою завершив Коул Палмер. Трохи згодом українець дуже жорстко зіткнувся з Таріком Лемпті, після чого його замінив Крістофер Нкунку. 


Загалом «Сині» контролювали хід гри, але як мінімум один шанс зрівняти рахунок команда втратила – Паскаль Гросс зблизька не влучив у ворота. Незабаром підопічні Маурісіо Почеттіно збільшила рахунок – Нкунку замкнув простріл Мало Ґюсто.


Догравали поєдинок «Челсі» вдесятьох: наприкінці був видалений Ріс Джеймс за грубість проти Жоао Педро. Денні Велбек, замкнувши простріл Педро зблизька, забив переможний гол. Відбитися господарям не вдалося.



АПЛ. 34-й тур

  • Брайтон – Челсі – 1:2 (0:1).


Маючи четверту перемогу поспіль, «Челсі» перед останнім туром вийшов на шосте місце. У заключному матчі сезону лондонці приймуть «Борнмут» 19 травня. «Брайтон» йде десятим та завершить чемпіонат домашнім поєдинком проти «Манчестер Юнайтед».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background