Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Челсі знищив Евертон у матчі АПЛ

Челсі знищив Евертон у матчі АПЛ

ФК «Челсі» у домашньому матчі 33-го туру Англійської Премʼєр ліги (АПЛ) розгромно обіграв «Евертон» – 6:0.


Зіркою цього протистояння у складі «Челсі» став хавбек Коул Палмер. 21-річний англієць вже в першому таймі оформив хет-трик, а в другому – забив четвертий гол, реалізувавши пенальті.


Голами також відзначилися Джексон (44-а хвилина) та Гілкріст (90-а хвилина). Матч закінчився з рахунком 6:0 — найбільша перемога «Челсі» у сезоні. Варто зазначити, що українець Михайло Мудрик участі у забитих м'ячах не взяв.


АПЛ. 33-й тур

  • Челсі – Евертон – 6:0 (4:0).


У грі проти «Евертона» Мудрик відіграв 79 хвилин. За цей час він виконав 15 точних передач та одну вдалу спробу дриблінгу при двох ударах.


Ще один українець Віталій Миколенко, який грає за «Евертон», провів на полі всі 90 хвилин. На рахунку захисника 27 точних пасів, одна вдала спроба дриблінгу та два відбори м'яча.


Наразі «Челсі» залишається на дев’ятому місці, але за втраченими очками може претендувати на зону єврокубків. «Евертон» перебуває 16-м (у двох очках від зони вильоту) і до того ж різко погіршив собі різницю м’ячів, що може мати значення у боротьбі за виживання.


У наступному турі «Іриски» приймуть прямого конкурента «Ноттінгем», а «Сині» зіграють у виїзному дербі проти «Арсенала». 20 квітня команда Маурісіо Почеттіно зустрінеться з «Манчестер Сіті» у півфіналі Кубка Англії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background