Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бразильский захисник «Динамо» Сідклей попрощався з вболівальниками

Бразильский захисник «Динамо» Сідклей попрощався з вболівальниками

Логічний фінал співпраці Сідклея з «Динамо» завершився в липні цього року, коли бразилець перейшов до «Атлетіко» Парана. До «Динамо» гравець потрапив у 2018 році за контрактом в 5 мільйонів євро

Сідклей подякував всім працівникам «Динамо», і сказав, що був радий бути частиною клубу і перебувати в подорожі протягом цих незабутніх років. Проте він не уточнив, що його «подорож» - це лише 33 офіційних матчів за 5 років. Тобто, в середньому трохи більше, ніж в 6 іграх в сезоні Сідклей приймав участь.  На рахунку гравця 3 голи та 3 результативних паси. 

Причина такої малої кількості матчів – в постійних проблемах з фізичними кондиціями бразильця. Тренери не були задоволені його роботою на тренуваннях. Як результат – постійні «подорожі» в аренди інших клубів – «ПАОК», ЦСКА Софія, «Куяба», «Корінтіанс». Мірча Луческу навесні переводив бразильця у динамівську молодіжну команду.  

Можна говорити про невдачі Сідклея в «Динамо». Але є також питання до тих, хто привозив гравця, працівників та президенту клубу. Це далеко не перший випадок невдалих контрактів з бразильцями, а особливо із захисниками.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background