Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Усик – Фʼюрі на межі зриву: Воррен зробив заяву

Бій Усик – Фʼюрі на межі зриву: Воррен зробив заяву

Бій за звання абсолютного чемпіона хевівейту між британцем Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) та українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО) на межі зриву.

Про це повідомив промоутер «Циганського короля» Френк Воррен, передає Boxing247.

За його словами, між командами українця та британця під час переговорів щодо організації поєдинку виникли розбіжності у питанні розміру гонорарів.

«Якщо ми не домовимося до вихідних, то бою не буде. Адже ми маємо дату — 29 квітня. У мене є певна сума, в яку я маю вкластися. І я не можу заплатити бійцям більше за цей ліміт. Якщо цих грошей виявиться замало, то бою не буде. Зрештою, це бізнес», – наголосив Воррен.

Промоутер наголосив, що надія на сторони узгодять умови контракту все ще залишається.

«Варіанти ще є, але станом на сьогодні ми не домовилися. Щоб закрити угоду, нам потрібна згода двох сторін, а в нас її немає. Повірте, ніхто не хоче влаштувати цей бій більше, ніж я. Адже йдеться про перший в історії хевівейту поєдинок за чотири пояси. Йдеться про історичну подію. Але я не можу змусити бійців піти на ті умови, які не влаштовують їх», – резюмував Вррен.

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк заявив, що українець наполягає, аби призовий фонд у бою проти Тайсона Ф'юрі розподілявся порівну.

Пізніше стало відомо, що британець хоче, аби призовий фонд поєдинку з українцем розподілявся у пропорції 60:40 на його користь.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background