Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Усик – Фʼюрі: Джошуа розповів, кого підтримуватиме у цьому поєдинку

Бій Усик – Фʼюрі: Джошуа розповів, кого підтримуватиме у цьому поєдинку

Екс-чемпіон світу з боксу Ентоні Джошуа у бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі підтримуватиме українця.


Про це він заявив в інтерв'ю TNT Sports Boxing.


За словами британця, який втратив чемпіонські звання WBA, WBO та IBF у вересні 2021 року після поразки від українця, він обрав Олександра через негативні висловлювання у свій бік від «Циганського короля» у минулому.


«Не знаю, [хто виграє бій], але я у команді Усика. Ф'юрі говорив про мене багато поганого, я ніколи не буду підтримувати того, хто мене не поважає. Це зробило б мене божевільним, а я досить урівноважений. Я буду за того, хто виявив до мене повагу», –  наголосив Ей Джей.


На думку Ентоні, у бою проти екс-чемпіона UFC Нганну Ф'юрі програв. Френісі відправив Тайсона в нокдаун у третьому раунді, але судді роздільним рішенням віддали перемогу Тайсону.


«Я думаю, що Нганну переміг. Але є судді, вони оцінюють так, як оцінюють, і вони професіонали в тому, що вони роблять, а я лише спостерігач. Ф'юрі переміг, але з точки зору вболівальників, я думаю, що переміг Нганну», – додав він.


Британець вважає, що попри заяви Фʼюрі щодо невміння бодібілдерів битися, один таки його побив.


«Я завжди хотів вийти з ним [Ф'юрі] на ринг. Він багато говорив, називав мене бодібілдером і тому подібне, але один із моїх африканських друзів, бодібілдер, втрутився і відгамселив його за мене. Це просто показує, що на вершині важко», – резюмував боксер.


Нагадаємо, поєдинок Усика та Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у саудівському Ер-Ріяді.


Джошуа свій наступний поєдинок проведе 23 грудня проти шведа Отто Валліна, після чого може зустрітись з американцем Деонтеєм Вайлдером у бою за статус претендента на титул WBC у надважкій вазі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background