Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Вайлдер – Чжилей відбудеться 1 червня у Саудівській Аравії

Бій Вайлдер – Чжилей відбудеться 1 червня у Саудівській Аравії

1 червня у Саудівській Аравії відбудеться бій між екс-чемпіоном світу WBC у суперважкій вазі Деонтеєм Вайлдером (43-3-1, 42 КО) та колишнім тимчасовим чемпіоном за версією WBO Чжаном Чжилеєм (26-2-1, 21 КО).


Про це повідомляє Queensberry Promotions.


Відомо також, що у рамках масштабного вечора боксу між промоутерськими компаніями Queensberry та Matchroom на ринг вийдуть британський суперважковаговик Даніель Дюбуа (20-2, 19 КО) та обов’язковий претендент на титул IBF Філіп Хргович (17-0, 14 КО).


Головною подією цього івенту стане поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі між володарем титулу WBO Дмітрієм Біволом та чемпіоном WBC, WBO та IBF Артуром Бетербієвим.


Нагадаємо, Вайлдер останній бій провів у грудні 2023 року в Ер-Ріяді на шоу «Day of Reckoning», одностайним рішенням суддів поступившись Джозефу Паркеру. Чжилей на початку березня 2024 року програв все тому ж Паркеру. При цьому Чжан двічі відправляв новозеландця в нокдаун.


Дюбуа у грудні 2023 року нокаутував Джаррелла Міллера, а Хргович у рамках того ж вечора боксу в Ер-Ріяді технічним нокаутом у першому раунді переміг Марка Де Морі з Австралії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background