Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Нурмагомедова з Гетжі назвали договірним

Бій Нурмагомедова з Гетжі назвали договірним

Хабіб красиво завершив кар'єру, проте від його перемоги у професіоналів залишився неприємний осад

Ветеран змішаних єдиноборств Олег Тактаров заявив, що бій Хабіба Нурмагомедова і Джастіна Гетжі, який пройшов 24 жовтня, був договірним. Він вказав, що у Нурмагомедова й Гетжі один менеджер - Алі Абдель-Азіз.

Нурмагомедов переміг Гетжі, застосувавши задушливий прийом «трикутник» у другому раунді, і захистив пояс UFC в легкій вазі. Після бою він оголосив про завершення спортивної кар'єри.

За словами Тактарова, йому перестали нагадувати півфінальний бій турніру UFC 6 з Ентоні Масіасом, який відбувся в липні 1995 року. Тоді американець навмисно програв росіянину, його змусив зробити це їх загальний менеджер Бадді Альбін.

«Зараз, наприклад, через те, що останній бій - ну як це називається, work-fight, з одним менеджером, - мені перестали писати про півфінал з Антоніо Масіаслм на UFC 6. Просто перестали писати.

Зараз вже ніхто не згадує, тому що зрозуміло, що бій (Нурмагомедова і Гетжі. - Прим. «Чемпіонату») був договірний. Це очевидно. Але по мені, це нормально. Якщо є можливість, якщо ви добре відпрацювали, гроші заробили - ще краще.

Мені приємно, що людина больовим завершив або задушливим. Тобто це такий посил до молоді: мовляв, ось, бачите, чоловік добрий, не бив в партері, зробив больовий, більше боріться, менше жорстокості. Завершив кар'єру, перестане вагу ганяти, здоров'я збереже. Заробив гроші, врешті-решт. Я за нього радий і щасливий.

З іншого боку, добре, що все різко перестали мені щось писати. Тому що рильце-то в пушку. Ось так», - сказав Тактаров в інтерв'ю YouTube-каналі «Руський естонець».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background