Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Лопес – Ортіс відбудеться 8 лютого у Лас-Вегасі

Бій Лопес – Ортіс відбудеться 8 лютого у Лас-Вегасі

8 лютого у Лас-Вегасі чемпіон світу за версією WBO у першій напівсередній вазі Теофімо Лопес (19–1, 13 KO) захищатиме титул проти Джермейна Ортіса (17–1–1, 8 KO).


Про це повідомляє Top Rank Boxing.


У червні 2023 року Лопес оголосив про завершення кар’єри та відмову від чемпіонського титулу. Проте пізніше американець заявив про готовність захищати свій пояс. Теофімо встиг кинути виклик Девіну Гейні.


Раніше боксер відхилив пропозицію бою з Раяном Гарсією через низький гонорар. За словами Теофімо, поєдинок планували провести на початку 2024 року.


Також чемпіон світу розраховує провести бої з володарем титулу за версією IBF у першій напівсередній вазі Сабріелем Матіасом та володарем поясів WBO, WBA та WBC у напівсередній вазі Теренсом Кроуфордом.


Нагадаємо, в останньому бою Лопес переміг британця Джоша Тейлора. За підсумками 12 раундів судді одностайно присудили перемогу американцеві – 115:113, 115:113 117:111.


Ортіс, який восени 2022-го поступився українцю Василю Ломаченку, у своєму останньому поєдинку здолав мексиканця Антоніо Морана.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background