Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Берінчик – Наваретте відбудеться 18 травня у Сан-Дієго

Бій Берінчик – Наваретте відбудеться 18 травня у Сан-Дієго

18 травня відбудеться поєдинок між чемпіоном WBO International у легкій вазі Денисом Берінчиком (18-0, 9 КО) та мексиканцем Еммануелем Наваррете (38-2, 31 КО) за вакантний пояс чемпіона WBO у легкій вазі. Бій пройде у Сан-Дієго (США).


Про це повідомив журналіст Сальвадор Родрігес.


Раніше стало відомо, що цей бій санкціонувала Всесвітня боксерська організація (WBA) наприкінці січня.


Наваретте у листопаді 2023-го завершив внічию поєдинок з бразильцем Робсоном Консейсао та зберіг свій титул WBO у другій напівлегкій вазі.


Берінчик у січні заявляв, що чекає на офіційне підтвердження від промоутерів свого чемпіонського бою. Він називав три можливі локації проведення майбутнього поєдинку: Велика Британія, США та Саудівська Аравія.


Свій останній бій Денис провів у серпні проти шведа Ентоні Йігіта. Українець переміг одноголосним рішенням суддів та захистив титул WBO International, яким володіє з 2018 року.


Зауважимо, що протистояння Наваррете з Берінчиком відбудеться того ж дня, що й поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті. Останній пройде у саудівському Ер-Ріяд.


Трохи раніше, 12 травня, бій проведе ще один українець Василь Ломаченко. Його суперником у сутичці за вакантний пояс IBF у легкій вазі стане австралієць Джордж Камбосос.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background