Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Богачук у липні захищатиме звання тимчасового чемпіона світу в першій середній вазі

Богачук у липні захищатиме звання тимчасового чемпіона світу в першій середній вазі

Влітку 2024 року український боксер Сергій Богачук вперше захищатиме звання тимчасового чемпіона світу в першій середній вазі.


Про це повідомив його промоутер Том Лоффлер, сказано на сайті WBC.


Зазначимо, що у квітні  Всесвітня боксерська рада (WBC) вручила українцю чемпіонський пояс на церемонії в Мехіко. Звання тимчасового чемпіона надає українцеві право на обов'язковий поєдинок з володарем регулярного титулу організації – американцем Себастьяном Фундорою.


Як зазначив Лоффлер, перш ніж організувати бій з Фундорою, команда Сергія прагне призначити для нього декілька проміжних поєдинків. Перший з яких має відбутися вже влітку.


«Він битиметься в липні. План для Сергія – захистити його тимчасовий титул одного разу чи двічі. Потім за першої нагоди ми організуємо дуже великий бій за повноцінного чемпіона і потенційно – об'єднавчий бій», – сказав він.


Нагадаємо, саме Фундора мав стати першим суперником українця цього року, перш ніж змінили програму вечора 30 березня. Сталося це через травму американця Кіта Турмана. За повноцінний вакантний титул WBC Себастьян завдав першої поразки австралійцеві Тіму Цзю.


Наприкінці березня Богачук одностайним рішенням суддів переміг американця Браяна Мендосу. Сергій здобув тимчасовий титул WBC у дивізіоні до 69.9 кг. Вигравши цей поєдинок, Богачук продовжив свою серію перемог до шести поєдинків поспіль. Його єдина професійна поразка датована березнем 2021 року, коли українця здолав американець Брендон Адамс. 


Сергій володіє поясом WBC Continental Americas. Другий номер рейтингу WBC у першій середній вазі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background