Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Богачук може отримати чемпіонський бій за два титули у разі перемоги над Мендосою

Богачук може отримати чемпіонський бій за два титули у разі перемоги над Мендосою

Український боксер Сергій Богачук може отримати чемпіонський поєдинок у разі перемоги над американцем Браяном Мендосою.


Про це повідомляє vRINGe.com.


За словами українця, промоутери попередньо пообіцяли йому титульний поєдинок за два пояси з переможцем бою Турман – Цзю, однак він не довіряє їм після зриву зустрічі з Фундорою.


«Зараз вони кажуть мені, що нібито є такий варіант, що якщо я перемагаю Мендосу, то отримую бій із переможцем сутички між Цзю та Фундорою. Тобто бій за два пояси. Є такі розмови. Але я в це не вірю. Розумію, що на них доведеться тиснути. Не думаю, що цей бій буде. У кращому разі це буде через якийсь час», – заявив Богачук.


Сергій зазначив, що не вірить в організацію чемпіонського бою з Турманом або Цзю, оскільки переможець має ще провести захист проти обов'язкового претендента та чемпіона світу у напівсередній вазі Теренса Кроуфорда.


«Коли мені почали обіцяти бій із переможцем пари Цзю – Фундора, я подумав про те, а чому тоді не зробити все по-іншому? Чому не зробити так, щоб вони побилися за титул WBO, а ми – за WBC? Чому потім не провести уніфікацію? Так було б цікавіше», – підкреслив він.


«Там ще й Конвелл є. Як показує практика, це все насамперед бізнес. І вони просто дивляться, де зручніше, де краще, де дорожче. Ви питаєте, чи не маю почуття, що мене десь там образили, обдурили. Та я щасливий. Щасливий, що мене просто не нагодували обіцянками та не викинули», – додав українець.


Нагадаємо, 30 березня Богачук мав вперше у кар'єрі побитись за головний пояс. В нього був запланований поєдинок з американцем Себастьяном Фундорою за титул чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі. Проте бій скасували після зриву головної події вечора – поєдинку між американцем Кітом Турманом та австралійцем Тімом Цзю.


Турман та Цзю мали провести бій за пояс WBO у першій середній вазі, однак після травми американця суперником Цзю призначили Фундору. На кону поруч з титулом WBO стоятиме пояс WBC, за який мав побитись Богачук.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background