Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

BLAST Premier: Spring Final 2024: NAVI зіграють у півфіналі

BLAST Premier: Spring Final 2024: NAVI зіграють у півфіналі

Українська кіберспортивна організація Natus Vincere (NAVI) обіграла FaZe Clan у заключному матчі групи A турніру BLAST Premier: Spring Final 2024 з CS2.


«Народжені перемагати» були сильнішими на першій карті (Dust II – 13:5), але поступилися на другій (Nuke – 9:13). Переможець поєдинку визначився на Mirage – 13:10 на користь NAVI.


Українці посіли перше місце у групі A та пробилися до півфіналу турніру,  а FaZe Clan зіграють в 1/4 фіналу.


Що відомо про BLAST Premier: Spring Final 2024


Турнір проходить 12-16 червня у Лондоні. Призовий фонд – $425 000.


Груповий етап змагань складався з восьми команд, розділених на дві групи, в кожній з яких – по чотири колективи. На груповому етапі команди зіграли два матчі. Від результатів першого залежали їх шанси на вихід у плей-оф. Якщо колектив виграв перший матч, то він 100% проходив у плей-оф, а у другому матчі вирішувалося його місце в основному етапі. 


Такими командами стали NAVI, FaZe, Virtus.pro і Spirit. У разі перемоги в другому матчі команда потрапляла одразу у півфінал. Місця в півфіналі зайняли «Народжені перемагати» та Spirit, які обіграли FaZe і Virtus.pro відповідно.


При  поразці колектив потрапляв у чвертьфінал – FaZe і Virtus.pro. Проте якщо команда програла свою першу гру, то потрапляла у нижню сітку, де зіграла з переможцем другої пари групи (Vitality vs G2 і SAW vs Astralis). Ті, хто виграв другу гру, потрапив у 1/4 фіналу турніру, а ті, хто програв обидва матчі – вилетіли. У матчах на виліт перемогли Vitality і Astralis, викинувши з турніру SAW і G2.


Natus Vincere зіграють у півфіналі BLAST Premier: Spring Final 2024 15 червня.  Суперником стане переможець пари Astralis vs Virtus.pro.


Також зауважимо, що починаючи з етапу 1/4 команди будуть грати перед глядачами на OVO Webley Arena. Матчі проходять у форматі BO3 (best of 3), проте фінал буде зіграний у форматі BO5.

BLAST Premier Spring Fnal 2024. Плей-оф


Чвертьфінали. 14 червня


  • 18:00 FaZe vs Vitality
  • 21:00 Astralis vs Virtus.pro


Півфінали. 15 червня


  • 18:00 Spirit vs переможець матчу FaZe vs Vitality
  • 21:00 NaVi vs переможець матчу Astralis vs Virtus.pro.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background