Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бєсєдін не зіграє з Англією через травму коліна

Бєсєдін не зіграє з Англією через травму коліна

Нападаючий збірної України Артем Бєсєдін покине розташування синьо-жовтої команди через ушкодження, отримане в матчі ⅛ фіналу в плей-офф ЧЄ-2020 проти Швеції (2:1). Інформацію надав асистент головного тренера Андрій Шовковський.

Тепер форварду буде потрібне повне обстеження в київській клініці. Всі сподіваються, що пошкодження виявиться не дуже сильним, проте доктор Артем Риженко, фахівець зі спортивних травм, не так в цьому впевнений. Він вважає, що варто чекати гіршого, можливе пошкодження хрестоподібних зв'язок і інших структур коліна.

Українець вийшов на заміну в екстратаймі і вже через десять хвилин, на 97-й хвилині матчу, покинув поле після жорсткого фолу Маркуса Даніельсона. У першому додатковому таймі Даніельсон в'їхав прямою ногою в коліно Артему. Замість форварда на поле вийшов Віктор Циганков.

Даніеле Орсато, головний арбітр матчу, спочатку показав Даніельсону жовту картку, однак перегляд відеоповтору змінив його рішення. Шведський футболіст став четвертим гравцем за всю історію чемпіонатів Європи, який отримав червону картку в додатковий час.

Бєсєдін на Євро-2020 провів три матчі, без результативних дій.

3 липня збірна України зустрінеться з командою Англії у чвертьфіналі ЧЄ-2020. Матч відбудеться в Римі о 22:00.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background