Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бех-Романчук пропустить чемпіонат світу в приміщенні та достроково закінчила зимовий сезон

Бех-Романчук пропустить чемпіонат світу в приміщенні та достроково закінчила зимовий сезон

Українська стрибунка Марина Бех-Романчук достроково закінчила зимовий сезон у легкій атлетиці.


Про це повідомляє Суспільне Спорт.


За словами самої спортсменки, причиною цього є запалення ахілла. Через це стрибунка вирішила пропустити решту зимової частини сезону. Зокрема, українка не потрапила до складу збірної України на чемпіонат світу в приміщенні.


Рішення пропустити зимову частину сезону Марина також пояснила тим, що у пріоритеті на сезон 2024 року має виступ на Олімпійських іграх. Туди вона відібралася у потрійному стрибку, однак ще матиме час (до 30 червня) кваліфікуватися й у стрибках у довжину.


Варто зазначити, що у зимовій частині сезону вона мала лише один старт: у січні виступила на змаганнях у Дортмунді, де посіла шосте місце у стрибках у довжину, а також пробігла 60-метрівку.


Для нашої атлетки це буде друге поспіль дострокове завершення зимової частини сезону. У 2023 році, через травму стопи, вона не виступила на чемпіонаті Європи у приміщенні.


На чемпіонаті світу-2022 у приміщенні Бех-Романчук була однією з двох українських медалісток. Тоді вона здобула срібну нагороду у потрійному стрибку – її перша нагорода у цьому легкоатлетичному виді на міжнародному рівні.


Нагадаємо, у сезоні-2023 Марина Бех-Романчук вперше в кар'єрі стала віцечемпіонкою світу з потрійного стрибка. А також здобула у цьому виді «золото» Європейських ігор у Польщі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background