Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бех-Романчук розпочне сезон Діамантової ліги на п'ятому етапі у США

Бех-Романчук розпочне сезон Діамантової ліги на п'ятому етапі у США

Чинна чемпіонка Європи з потрійного стрибка Марина Бех-Романчук розпочне сезон Діамантової ліги-2024 на пʼятому етапі у Юджина (США).


Про це повідомили організатори змагань.  


В одній з двох дисциплін українка — стрибках у довжину — сезон Діамантової ліги для жінок стартує в суботу, 27 квітня, з другого етапу в Шанхаї. Марина до заявки турніру не потрапила.


На двох наступних етапах — у Досі та Рабаті — дисципліни Бех-Романчук не пройшли до програми змагань. Натомість у потрійному стрибку легкоатлетки змагатимуться на рівні комерційної топ-серії в Юджині 25 травня.


Організатори етапу оголосили про участь українки, дворазової віцечемпіонки світу Шаніки Ріккетс та американки Кетури Орджі, яка фінішувала на підступах до подіуму ЧС-2024 в приміщенні (4-те місце).


Нагадаємо, минулого сезону Бех-Романчук вийшла до фіналу Діамантової ліги у двох дисциплінах — потрійному стрибку та стрибках у довжину.


Останній старт стрибунки на рівні Діамантової ліги був 8 вересня, коли чотириразова переможниця етапів виграла срібну медаль потрійного стрибка в Брюсселі.


Напередодні зі змагань вибула олімпійська чемпіонка Токіо-2020 та чотириразова чемпіонка світу з потрійного стрибка Юлімар Рохас. Через травму ахілла чинна володарка титулу Діамантової ліги, зокрема, не зможе представляти Венесуелу на літній Олімпіаді-2024.


Відомо також, що легкоатлети України пропускатимуть другий етап сезону Діамантової ліги в Шанхаї.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background