Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бех-Романчук змагатиметься на ЧС-2024 з легкої атлетики

Бех-Романчук змагатиметься на ЧС-2024 з легкої атлетики

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук змагатиметься на чемпіонаті світу у приміщенні, який відбудеться на початку березня 2024 року у Глазго (Шотландія).


Про це повідомляє Суспільне Спорт.


На ці змагання українка прибуде у статусі віцечемпіонки світу у приміщенні у потрійному стрибку. На світовій першості у 2022 у Белграді (Сербія) Марина завоювала срібну медаль з результатом 14.74 м, а також змагалася у секторі для стрибків у довжину, де стала шостою.


Цей сезон Бех-Романчук мала завершити у двох фіналах Діамантової ліги – стрибках у довжину та потрійному стрибку. Проте через стан здоровʼя українська стрибунка пропустила змагання.


Відомо, що готуватиметься до майбутнього ЧС Бех-Романчук на турнірах Світової серії у Німеччині (Дортмунді, Дюссельдорфі та Берліні). Старт нового сезону для Марини відбудеться 20 січня 2024-го на змаганнях у Дортмунді, де українка виступатиме у секторі для стрибків у довжину та бігтиме 60 м.


Нагадаємо, на чемпіонаті світу-2024 у приміщенні також змагатиметься Ярослава Магучіх – чемпіонка світу у стрибках у висоту.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background