Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Баварія зацікавлена у трансфері Луніна: що про це відомо

Баварія зацікавлена у трансфері Луніна: що про це відомо

Німецький ФК «Баварія» зацікавилася у трансфері українського воротаря іспанського «Реала» Андрія Луніна наступного сезону.


Про це інформує okdiario.


Відомо, що «Баварія» готова обговорити з «Блакнос» можливий перехід у зворотному напрямку флангового захисника Альфонсо Девіса – давню трансферну мету мадридського клубу.


Раніше Лунін провів відмінний матч проти «Барселони», де його команда перемогла з великим рахунком (4:1) та здобула Суперкубок Іспанії. Це сьомий мадридський трофей у колекції Андрія.


Зауважимо, зустріч проти «Блаугранас» стала для Луніна 11-ю в сезоні. Загалом українець пропустив сім м’ячів. П’ять поєдинків Андрій відстояв «на нуль».


Нагадаємо, контракт Луніна з «Реалом» спливає 2025-го, і клуб може бути зацікавлений у продажу гравця найближчим літом. Наступного сезону має повернутися нині травмований Тібо Куртуа, тож довгострокові перспективи Андрія в «Мадриді» виглядають туманно.


У турнірній таблиці Ла Ліги команда Карло Анчелотті йде на другому місці, поступаючись «Жироні» одним пунктом і маючи гру в запасі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background