Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Баварія зіграє проти Реала у півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА

Баварія зіграє проти Реала у півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА

Сьогодні, 30 квітня, розпочнеться півфінальна стадія Ліги чемпіонів УЄФА. У першому поєдинку німецька «Баварія» у Мюнхені на «Альянц Арена» зіграє проти іспанського «Реал Мадрида». Початок протистояння – 22:00 за Києвом.


Відомо, що наразі у Томаса Тухеля у лазареті команди перебувають: Буна Сарр, Саша Буй, Лерой Сане, Серж Ґнабрі, Дайо Упамекано та Кінґслі Коман. Також під питанням готовність до сьогоднішньої гри Конрада Лаймера, Джамала Мусіалу та Меттейса Де Ліґта.


Читайте також: Прогноз і ставки на матч Ліги чемпіонів «Баварія» Мюнхен – «Реал» Мадрид


Серед підопічних Карло Анчелотті все ще травмовані Тібо Куртуа та Давід Алаба. Крім того, під питанням Джуд Беллінґем, Родріґо та Менді. Також не варто забувати про дискваліфікацію Дані Карвахаля за перебір жовтих карток.


Зазначимо, що у 2017-му та 2018-му роках команди зустрічалися в плей-оф Ліги чемпіонів і кожного разу мадридці проходили далі в додатковий час. Востаннє суперники зустрічалися в 2019 році в товариській грі і тоді «Баварія» виграла 3:1.


Наразі шанси команд виглядають рівними. Можливо трохи краще вони у «Реала» завдяки більш досвідченому тренеру Анчелотті. 


Також вам буде цікаво дізнатися: Прогноз і ставки на матч Ліги чемпіонів «Баварія» Мюнхен – «Реал» Мадрид


Завтра, 1 травня, німецька «Боруссія Д» вийде проти французького «Парі Сен-Жермен». Гра пройде у Дортмунді на арені «Зігналь-Ідуна-Парк».


Матчі-відповіді 1/2 фіналу заплановані 7 та 8 травня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background