Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Баєр» хоче 15-25 мільйонів євро за Хабі Алонсо

«Баєр» хоче 15-25 мільйонів євро за Хабі Алонсо

Леверкузенський «Баєр» оцінив свого головного тренера Хабі Алонсо в 15-25 млн. доларів. Таку суму ймовірний покупець «Баварія» повинна переказати після завершення сезону 23/24. 

Іспанським тренером «Баєра» Хабі Алонсо вже зацікавилися керманичі «Баварії». Леверкузенці проводять феноменальний сезон і близькі, як ніколи, до чемпіонства. Зараз «Фармацевти» випереджають «Баварію» на 8 очок і мають 19 перемог, жодної поразки після 23 матчів Бундесліги. Причина такого успіху – якісна команда гра, яку поставив Хабі Алонсо. Гравці на полі втілюють усі задуми Алонсо. 

Наразі «Баварія» роздумує над деталями можливого контракту, до завершення сезону. На фоні не дуже успішних виступів мюнхенців у цьому сезоні перспектива отримати такого спеціаліста видається досить привабливою. Алонсо вже заявив, що відкритий до такої пропозиції і що може погодитися працювати в Мюнхені. 

Але не тільки «Баварія» претендує на іспанця. «Ліверпуль» також розглядає його кандидатуру на вільне місце після звільнення Клоппа по завершенню сезону. Буде цікаво, чим завершиться ця історія, але дуже ймовірно, що Алонсо почне сезон у іншому місці.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background