Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Аякс узгодив перехід Гендерсона

Аякс узгодив перехід Гендерсона

Нідерландський ФК «Аякс» узгодив перехід півзахисника саудівського «Аль-Іттафака» та збірної Англії Джордана Гендерсона. Вже сьогодні, 18 січня, вирушить до Амстердама, щоб пройти медобстеження та підписати контракт.


Про це повідомив журналіст Фабріціо Романо.


Відомо, що договір буде укладено на два з половиною роки – до червня 2026-го.


Раніше стало відомо, що 33-річний гравець збірної Англії досяг угоди із саудівським клубом про дострокове розірвання трирічного контракту та близький до переходу до нідерландського гранду.


Влітку 2023 року Гендерсон підписав трирічний контракт з «Аль-Іттафак» після 12 сезонів, проведених у «Ліверпулі». Півзахисник різко реагував на критику, заявляючи, що хоче нових викликів та участі у будівництві нової ліги та клубу.


Відомо, що за «Аль-Іттафак» Джордан провів 17 матчів у Саудівській Лізі Про, не відзначившись забитими голами, але віддавши чотири результативні передачі.


Минулого літа «Аякс» зазнав глобальної перебудови і погано розпочав сезон, йдучи в нижній частині турнірної таблиці Ередівізі.


З початку листопада «Аякс» набрав 20 очок у восьми турах та піднявся на п’яте місце у чемпіонаті. Також за підсумками минулого року амстердамський гранд вилетів із Ліги Європи, але продовжить виступи у Лізі конференцій – його суперником із раунду плей-офф стане «Буде-Глімт».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background