Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Атлетіко та Боруссія Д стали останніми чвертьфіналістами ЛЧ

Атлетіко та Боруссія Д стали останніми чвертьфіналістами ЛЧ

Відбулися два останні матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів – «Атлетіко Мадрид» обіграв «Інтер», а «Боруссія Д» завдала поразки «ПСВ». Тепер відомі усі команди, які зіграють у чвертьфінальний стадії турніру.


Як пройшов матч «Атлетіко» – «Інтер»


Команда Дієго Сімеоне пройшла «Інтер» у серії пенальті. Суперники обмінялися голами в середині першого тайму. На 33-й хвилині рахунок відкрив Федеріко Дімарко , але вже у наступній атаці Антуан Грізманн (35-а хвилина) забив м’яч у відповідь. 


Команда Сімоне Індзагі після могла знову вийти вперед, але не реалізувала своїх шансів. Наприкінці зустрічі Мемфіс Депай (87-а хвилина) перевів гру в додатковий час.


В овертаймах суперники не змогли визначити найсильнішого, тож доля путівки до чвертьфіналу турніру вирішувалася в серії пенальті. Точнішим у ній були футболісти «Атлетіко» – 3:2.


Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь

  • Атлетіко – Інтер – 2:1 (1:1, 1:0, 0:0), 3:2 (пенальті).


У першому поєдинку сильнішим був «Інтер», який обіграв «Атлетіко» з рахунком 1:0.


Як пройшов матч «Боруссія Д» – «ПСВ»


У цьому поєдинку парижани на виїзді поступилися «Боруссії» – 2:0.


Вже на 3-й хвилині протистояння Джейдон Санчо вивів свою команду вперед. «Джмелі» намагалися контролювати хід гри і неодноразово могли збільшити рахунок, проте щоразу їм чогось не вистачало. 


На 77-й хвилині Марко Ройс подав зі штрафного, а Ніклас Фюллькруг в дотик замкнув. VAR скасував взяття воріт – форвард вліз поза грою буквально на три сантиметри.


ПСВ, зі свого боку, також старанно атакували та мали свої моменти. Кілька разів міг забивати Люк де Йонг, який останній свій шанс втратив на четвертій компенсованій хвилині. У атаці у відповідь Ройс використав грубу помилку молодого Ісаака Бабаді і реалізував вихід віч-на-віч.


Захистивши результат наприкінці зустрічі, «Боруссія» пройшла до чвертьфіналу головного єврокубка. 


Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь

  • Боруссія Д – ПСВ – 2:0 (1:0).


Нагадаємо, до чвертьфіналу Ліги чемпіонів також пройшли «Манчестер Сіті», «Реал», «Парі Сен-Жермен», «Баварія», «Барселона», «Арсенал» та «Боруссія Д». 


Жеребкування 1/4, 1/2 та фіналу Ліги чемпіонів-2023/24 відбудеться 15 березня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background