Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Арум розкрив нові деталі майбутнього бою Усик – Фʼюрі

Арум розкрив нові деталі майбутнього бою Усик – Фʼюрі

Володар титулів WBO/WBA/IBF/IBO Олександр Усик вже уклав угоду на бій з інвесторами із Саудівської Аравії. Тепер саудити мають задовольнити фінансові апетити чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі.

Про це в інтервʼю garethadavies.com розповів співпромоутер «Циганського короля» Боб Арум.

За його словами, якщо бій відбудеться в Саудівській Аравії, кожен боєць повинен буде укласти з саудитами свою окрему угоду.

Читайте також: Фʼюрі назвав свого суперника, якщо бій з Усиком не відбудеться

«Представники Усика сказали мені, що вони вже мають угоду, умови якої їх влаштовують, тож тепер, якщо саудити дійсні зацікавлені у проведенні бою, вони укладуть угоду з Тайсоном», — сказав Арум.

Він додав, що сам поєдинок відбудеться до, або після Рамадану.

«Якщо після, то бійцям не потрібно буде багато часу для підготовки, оскільки жоден з них не мусульманин», — резюмував Арум.

Нагадаємо, Усик викликав Фʼюрі на бій після перемоги над британцем Ентоні Джошуа влітку 2022 року. Скандальний боксер вимагав бою з українцем наприкінці 2022 року, але останній відмовив.

Пізніше Олександр Красюк, промоутер Усика, заявляв, що найкращою датою для мегафайту Усик – Фʼюрі є 4 березня. Однак бій вирішили перенести. Відомо також, що угода між боксерами може включати пункт про реванш.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background