Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Арсенал» впевнено обіграв ПСВ 4:0 в Лізі чемпіонів

«Арсенал» впевнено обіграв ПСВ 4:0 в Лізі чемпіонів

Команда Олександра Зінченко потужно провела матч першого туру в Лізі чемпіонів проти нідерландського ПСВ. Перевага англійців була майже тотальною і вони закономірно виграли 4:0. Вже в першому таймі «Арсенал» вирішив долю матчу. Голами відзначилися Сака, Троссард, Габріел Жезуш. Гості дуже кволо діяли в обороні, і допускали господарів до свої воріт. 

Тим не менше, відзначимо красиві багатоходові комбінації низом гравців «Арсеналу». Глядачі насолоджувалися вишуканими пасами Едегора, Сака, Гаверца. З усіх учасників «Арсенал» поки що показав кращу гру в плані взаємодії в атаці та балансу в захисті. Зінченко діяв на своїй позиції лівого захисника і не допустив помилок. В атаці помічений не був, вистачило продуктивності півзахисників та форвардів.  У другому таймі Зінченко був замінений.

Що стосується ПСВ, то срібний призер чемпіонату Нідерландів здивував блідою грою. В захисті були провали, а в атаці нічого путнього не виходило. В паралельному матчі «Севілья» зіграла з «Лансом» 1:1. Скоріше за все, інтрига в цій групі збережеться до останнього туру.

«Арсенал» - ПСВ – 4:0. Голи: Сака 8, Троссард 20, Жезус 38, Едегор 70.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background