Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Арсенал та Реал розписали мирову з суперниками чвертьфіналу ЛЧ

Арсенал та Реал розписали мирову з суперниками чвертьфіналу ЛЧ

Відбулися перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. В одному з них «Арсенал» на своєму стадіоні зустрічався з «Баварією», а в іншому «Реал Мадрид» мірявся силами з «Манчестер Сіті». Обидва матчі закінчилися внічию – 2:2 та 3:3 відповідно.


Як пройшов матч Арсенал – Баварія


Першими рахунок відкрили «каноніри» – відзначився Бакайо Сака (12-а хвилина), проте ще до перерви мюнхенці відігралися зусиллями Сержа Гнабрі (18-а хвилина). А трохи згодом вийшли вперед – Гаррі Кейн реалізував пенальті (32-а хвилина). 


У другому таймі суперники могли взяти ворота іншої команди, однак забити вдалося господарям – гол на 76-й хвилині від Леандро Троссарда. Зазначимо, що український захисник «Арсеналу» Олександр Зінченко розпочав цю гру на лаві для запасних та вийшов на поле одразу після перерви.


Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч

  • Арсенал – Баварія – 2:2 (1:2).


Матч-відповідь між «Арсеналом» та «Баварією» відбудеться 17 квітня о 22:00 за київським часом. Додамо також, що у наступному матчі в рамках чемпіонату Англії «Арсенал» зустрінеться з «Астон Віллою», а «Баварія» у Бундеслізі зіграє з «Кельном».


Як пройшов матч Реал Мадрид – Манчестер Сіті


Український воротар «Бланкос» Андрій Лунін припустився помилки на самому початку матчу – він не найкращим чином побудував стінку і пропустив від Бернарду Сілви ударом зі штрафного в ближній кут (2-га хвилина). Цей гол став другим найшвидшим, пропущеним мадридським клубом на своєму полі у ЛЧ.


До кінця першої чверті години «Реал» вів у рахунку. Спершу під дальній удар Едуардо Камавінгі невдало підставився Рубен Діаш (12-а хвилина), а через пару хвилин потім Родріго в контратаці хитро обдурив і Мануеля Аканджі, і Штефана Ортегу.


Мʼячем володіли футболісти «Ман Сіті», а мадридці у відповідь гостро жалили контратаками. Проте в середині другого тайму «Городяни» зуміли перевернути гру. Два поспіль ідеальні удари з-за меж штрафного майданчика зробили Філу Фодену та Йошку Гвардіолу (66-а та 71-а хвилини).


Втім команді Карло Анчелотті вдалося зрівняти рахунок. Вінісіус м’яко накинув, а Федеріко Вальверде ударом з льоту розстріляв дальній кут.


Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч

  • Реал Мадрид – Манчестер Сіті – 3:3 (2:1).


17 квітня відбудеться матч у відповідь. Початок – 22:00 за Києвом.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background