Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

АПЛ: Манчестер Сіті обіграв Тоттенгем і обійшов Арсенал у турнірній таблиці

АПЛ: Манчестер Сіті обіграв Тоттенгем і обійшов Арсенал у турнірній таблиці

Відбувся перенесений матч 34-го туру Англійської Премʼєр-ліги у якому «Манчестер Сіті» грав з «Тоттенгемом». Зустріч завершилася на користь команда Жузепе Гвардіоли з рахунком 2:0.


Перший тайм був рівним і голами не відзначився. Одразу після перерви гості забили зусиллями Ерлінгу Голанду (51-а хвилина).


Підопічні Анге Постекоглу намагалися відігратися – так, непогані шанси втратили Бреннан Джонсон і Деян Кулусевскі (двічі). Також під час протистояннятравмувався Едерсон. Його довелося довго відкачувати після зіткнення з Крістіаном Ромеро.


На 86-й хвилині Мануель Аканджі подарував Сон Хин Міну вихід віч-на-віч, але Штефан Ортега виграв цю дуель, здійснивши, можливо, чемпіонський сейв. Через чотири хвилини Жеремі Доку заробив пенальті і Голанд встановив остаточний рахунок.



АПЛ. 34-й тур

  • Тоттенгем – Манчестер Сіті – 0:2 (0:0).


Після цієї перемоги «Містяни» повернулися на перше місце за тур до фінішу. Тепер, для оформлення чемпіонського титулу, команді Гвардіолі в останньому турі треба обіграти «Вест Гем».


«Тоттенхем» через поразку остаточно втратив шанси завершити чемпіонат у четвірці найкращих та потрапити до Ліги чемпіонів. «Астон Вілла» вже не опуститься нижче 4-ї позиції. «Віллани» гарантували собі участь у Лізі чемпіонів 2024/25.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background