Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Олександрії» загрожує технічна поразка

«Олександрії» загрожує технічна поразка

ФК «Олександрія» може отримати технічну поразку за матч з 18 туру з «Шахтарем». Перед грою працівники клубу забули включити до офіційної заявки півзахисника Івана Калюжного. 

Матч «Олександрії» з «Шахтарем» завершився з рахунком 0:0. У грі приймав участь Калюжний, якого не завили. Представники клубу вже сказали, що сталася помилка, спрацював людський фактор. Гравець повернувся з оренди черкаського ЛНЗ і зіграв всі 90 хвилин. Але у документах футболіста вказаний поточний клуб ЛНЗ, за який він грав у першій лізі цього сезону.  

На сайті УПЛ статус Калюжного був без заявки за «Олександрію». Тобто, формально він не мав права виходити на поле в грі з «Шахтарем». Калюжний має контракт з «Олександрією» з 2021 року. За цей період він виступав на правах оренди у різних клубах. Перед матчем в системі УПЛ сталася технічна помилка із статусом заявки гравця. Система прийняла його як заявленого, хоча це не так. 

За регламентом УПЛ «Олександрія» повинна отримати технічну поразку 0:3 через участь незаявленного футболіста. Якщо це станеться, то «Шахтар» займе 3 місце, а «Олександрія» залишиться на 11 позиції, але з 16 очками замість 17. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background