Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

US Open: Соболєва та Завацька поступилися суперницям на старті кваліфікації

US Open: Соболєва та Завацька поступилися суперницям на старті кваліфікації

Українські тенісистки Анастасія Соболєва та Катаріна Завацька зазнали поразки в першому раунді відбору на турнірі в США.

Соболєва на старті кваліфікації за 1,5 години поступилася шведці Мір'ям Б'єрклунд. Українка припустилася трьох подвійних помилок, зробила три брейки і програла п'ять геймів на своїй подачі. Варто зазначити, що суперниця Анастасії приїхала до Нью-Йорка із серією з п'яти поразок.

US Open – Grand Slam. Нью-Йорк (США). Кваліфікація. Перше коло

  • Анастасія Соболєва (Україна) – Мір'ям Б'єрклунд (Швеція, SR) – 4:6, 4:6.

Для 20-річної Соболєвої це була друга участь у кваліфікації турніру Grand Slam – два місяці тому вона поступилася на старті відбіркового турніру на Вімблдоні.

Виступ у кваліфікації Відкритого чемпіонату США приніс українці $25,000 призових і 2 рейтингових очки. Раніше Анастасія оновила свій особистий рейтинговий рекорд дебютувавши в топ-200 рейтингу WTA.

Завацька у першому раунді кваліфікації Відкритого чемпіонату США програла японці Ені Шібахарі. Зустріч тривала майже 2 години.

У вирішальному сеті українська тенісистка лідирувала 3:1, але далі виграла лише один із наступних шести геймів. Завацька допустила дві подвійні помилки, зробила п'ять брейків і програла сім геймів на своїй подачі.

US Open – Grand Slam. Нью-Йорк (США). Кваліфікація. Перше коло

  • Катаріна Завацька (Україна) – Ена Шібахара (Японія) – 0:6, 6:2, 4:6.

Катаріна вшосте стартувала у кваліфікації Відкритого чемпіонату США і вп'яте програла в першому колі. Свій єдиний матч в основній сітці американського «мейджора» українка провела у 2020-му році, потрапивши безпосередньо до числа 128 учасниць основи (тоді українка зазнала поразки від Олени Рибакіної).

Виступ у кваліфікації Відкритого чемпіонату США приніс Завацькій $25,000 призових і 2 рейтингових очки.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background