Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кіченок вийшла до півфіналу US Open та встановила новий національний рекорд на турнірах Grand Slam

Кіченок вийшла до півфіналу US Open та встановила новий національний рекорд на турнірах Grand Slam

Українська тенісистка Людмила Кіченок продовжує виступи на Відкритому чемпіонаті США.

У чвертьфіналі змагань українка разом з Оленою Остапенко з Латвії обіграла Анну Даниліну з Казахстану та «нейтральну» Ірину Хромачову – 7:6(2), 6:4. Зустріч тривала майже 2 години.

У першому сеті українсько-латвійський дует програвав з рахунком 1:3 і поступово відіграв перевагу суперниць. У другому сеті Людмилі та Олені вдалося зробити брейк у сьомому геймі і потім довести матч до перемоги.

US Open – Grand Slam. Нью-Йорк (США). Чвертьфінал

  • Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 7) – Анна Даниліна/Ірина Хромачова (Казахстан/-) – 7:6(2), 6:4.

Зауважимо, що Кіченок та Остапенко вчетверте зіграє у півфіналі турніру Grand Slam. У 2022-му році Кіченок та Остапенко дійшли до цієї стадії на Ролан Гаррос та Вімблдоні, а цього року – до фіналу на Australian Open.

У наступному матчі Людмила та Олена зустрінуться з переможницями протистояння Габріела Дабровскі/Ерін Раутліфф (Канада/Нова Зеландія, 1) – Чжань Хаоцін/Вероніка Кудерметова (Китайський Тайбей/-, 10).

Варто також зазначити, що Кіченок стала першою тенісисткою з України, кому вдалося дійти до півфіналу в парному розряді на всіх чотирьох турнірах Grand Slam.

Цьогоріч Людмила зіграла у фіналі Відкритого чемпіонату Австралії, а у 2022-му записала до свого активу півфінали Ролан Гаррос і Вімблдону. На всіх чотирьох «мейджорах», де українка доходила до півфіналу, вона виступала разом з Остапенко.

Нагадаємо, в одиночному розряді найкращий результат має Еліна Світоліна, яка по доходила до півфіналу на Wimbledon (двічі) та US Open.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background