Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кіченок та Остапенко вийшли до фіналу US Open

Кіченок та Остапенко вийшли до фіналу US Open

Українсько-латвійська пара Людмила Кіченок та Олена Остапенко зіграє у вирішальному матчі Відкритого чемпіонату США.

У півфіналі тенісистки обіграли Чжань Хаоцін та Вероніка Кудерметова (Китайський Тайбей/-). Поєдинок тривав трохи більше години.

Протягом зустрічі Кіченок та Остапенко реалізували п'ять із семи брейк-поінтів та програли лише один гейм на власних подачах.

US Open – Grand Slam. Нью-Йорк (США). Парний розряд. Півфінал

  • Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 7) – Чжань Хаоцін/Вероніка Кудерметова (Китайський Тайбей/-, 10) – 6:1, 6:2.

Зауважимо, Людмила та Олена провели четвертий спільний півфінал на турнірах Grand Slam та здобули другу перемогу. На старті цього сезону вони зіграли у фіналі Відкритого чемпіонату Австралії. У 2022-му році тенісистки дійшли до півфіналу на Ролан Гаррос та Вімблдоні.

Нагадаємо, крім Кіченок, у фіналі парного жіночого розряду серед представниць України грали лише Олена Татаркова (Вімблдон-1999) та сестри Альона та Катерина Бондаренко (Australian Open-2008/титул).

Суперницями Кіченок та Осапенко у фіналі US Open будуть Крістина Младенович (Франція) і Чжан Шуай (Китай).

Младенович проведе 11-й фінал у парному розряді на турнірах Grand Slam (шість перемог), а для Шуай це буде четвертий вирішальний матч (два титули). Француженка спробує вперше перемогти на US Open (із третьої спроби), а китайська тенісистка боротиметься за другий титул у Нью-Йорку (була чемпіонкою 2021 року).

Фінал US Open у парному розряді відбудеться 6 вересня о 19:00 за київським часом.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background