Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кіченок та Остапенко вдруге в кар'єрі зіграють у чвертьфіналі турніру US Open

Кіченок та Остапенко вдруге в кар'єрі зіграють у чвертьфіналі турніру US Open

Українсько-латвійська пара Людмила Кіченок та Олена Остапенко здобулу перемогу в третьому колі Відкритого чемпіонату США. Дует переміг Беатріс Аддад Маю та Лауру Зігемунд (Бразилія/Німеччина).

Українсько-латвійський тандем записав на свій рахунок п'ять подач навиліт, припустився п'яти подвійних помилок, зробив один брейк і не дозволив суперницям заробити хоча б один брейк-пойнт.

US Open – Grand Slam. Нью-Йорк (США). Парний розряд. Третє коло

  • Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 7) – Беатріс Аддад Мая/Лаура Зігемунд (Бразилія/Німеччина, 12) – 6:3, 7:6(5).

Зауважимо, Кіченок і Остапенко всьоме зіграють разом у чвертьфіналі на «мейджорах» і вдруге зроблять це на US Open (програли на цій стадії у 2019-му році).

Цього сезону Людмила та Олена дійшли до фіналу на Australian Open і до чвертьфіналу на Вімблдоні. Лише в Парижі вони поступилися суперницям у другому колі.

За свій дебютний півфінал у Нью-Йорку Кіченок і Остапенко зіграють проти переможниць матчу Анна Даниліна/Ірина Хромачова (Казахстан/-) – Тереза Михалікова/Олівія Ніколлс (Словаччина/Велика Британія).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background