Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Алькарас вилетів з Відкритого чемпіонату США

Алькарас вилетів з Відкритого чемпіонату США

Третя ракетка світу іспанець Карлос Алькарас вилетів з Відкритого чемпіонату США.

У другому колі змагань іспанський тенісист зазнав поразки від Ботіка ван де Зандсхулпа з Нідерландів. Зустріч тривала 2 години та 21 хвилину.

Ван де Зандсхюлп зробив сім подвійних помилок і оформив два ейси, як і Алькарас. Проте в іспанця було більше невимушених помилок, Карлос помилявся біля сітки та на першій подачі. 

US Open – Grand Slam. Нью-Йорк (США). Друге коло

  • Карлос Алькарас (Іспанія, 3) – Ботік ван де Зандсхулп (Нідерланди) – 1:6, 5:7, 4:6.

Тенісисти зіграли один з одним втретє і нідерландець вперше зумів перемогти Алькараса (у попередніх двох матчах він не виграв жодного сету).

Карлос, який цьогоріч виграв Ролан Гаррос і Вімблдон, перервав свою серію з 15 перемог поспіль у матчах на «мейджорах» і вперше з Вімблдону-2021 не зміг взяти жодного сету в повному матчі на турнірі Grand Slam (загалом для нього це третя така поразка).

Для 28-річного Ботіка ван де Зандсхулпа це 20-та перемога в матчах на турнірах Grand Slam. Він уперше з Вімблдону-2022 доходить до третього кола на «мейджорі» і вдруге в кар'єрі робить це на US Open.

Нідерландський тенісист, який посідає 74-те місце в рейтингу АТР, удруге в кар'єрі переміг суперника з топ-5 і здобув свою найрейтинговішу рейтингову перемогу в кар'єрі (раніше це була перемога в матчі проти четвертої ракетки світу Каспера Рууда на «Мастерсі» в Майамі у 2023 році).

Нагадаємо, у травні цього року, після того як Ботік програв у першому колі Ролан Гаррос Фабіо Фоніні, стало відомо, що він всерйоз задумався про завершення кар'єри.

У третьому колі Відкритого чемпіонату США Ботік ван де Зандсхулп зіграє проти 25-ї ракетки світу британця Джека Дрейпера.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background