Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стало відомо місце проведення контрольного матчу збірних Чехії та України

Стало відомо місце проведення контрольного матчу збірних Чехії та України

Українська асоціація футболу (УАФ) та Футбольна Асоціація Чеської Республіки (FACR) погодили деталі контрольного матчу між збірними Чехії та України. Цей поєдинок для підопічних Андрія Шевченка буде виїзним. Федерації обрали місцем проведення поєдинку стадіон «Дусан Арена», який знаходиться в місті Пльзень.

Стадіон «Дусан Арена» раніше був відомий під назвою «Стадіон в Штрунцевих садах» і є домашньою ареною футбольного клубу «Вікторія» Пльзень. Місткість становить 11 700 місць.

Також футбольні структури України та Чехії погодили дату проведення матчу. Поєдинок між національними збірними двох країн відбудеться 8 вересня. Час проведення матчу, а також правила відвідування поєдинку для гостьових уболівальників будуть визначені безпосередньо у вересні.

До товариського матчу з Чехією збірна України проведе два поєдинки в рамках відбору на Чемпіонат світу-2022. Це будуть матчі з Казахстаном 1 вересня і Францією 4 вересня. Після трьох матчів відбору на ЧС-2022 збірна України займає 2 місце у відбірковій групі, відстаючи від Франції на 4 очки. Підопічні Андрія Шевченка набрали 3 очки в 3 матчах.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background