Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ігри з гарним сюжетом, які ви пропустили

Ігри з гарним сюжетом, які ви пропустили

Втомилися від одноманітних шутерів та нескінченних відкритих світів? Мрієте про сюжет, який змусить плакати, сміятися і кусати лікті від несподіваних поворотів? Не біда! По-перше, можете урізноманітнити дозвілля на одному з найкращих розважальних сайтів Johnny Bet. По-друге, ми пірнули в безодню ігрового андеграунду і відшукали перлини із захоплюючими історіями, які ви, можливо, пропустили. 

Dreamfall Chapters 

Пориньте у світ, де заплутані долі переплітаються з грандіозними подіями. Зої Кастільйо шукає справедливість, а Кіан Альвейн спокутує гріхи. На вас чекає подорож футуристичним Старком, де панує кіберпанк, і чарівної Аркадії, повної фентезійних таємниць.

Ретельно опрацьовані світи зачаровують своєю історією, культурою та політикою. Тут кожен вибір має значення, а глибокі теми любові, самопожертви та свободи волі змусять замислитись про саме буття.

Dying Light 2 Stay Human

Минуло кілька років після подій першої частини. Світ у руїнах кишить ворожими фракціями, а зараза — головна загроза. Вам, Ейдену Колдуелл, доведеться вижити в похмурому Вілледорі.

Інфікований, але не зламаний, ви володієте мистецтвом паркуру і прагнете дізнатися правду про своє минуле. Ваші рішення змінюють світ. Вони визначають долю міста, відносини з фракціями та перебіг сюжету.

Удосконалена система паркуру дарує неймовірну свободу пересування. Використовуйте її не лише для дослідження, але й для ефектних атак у динамічних битвах.

A Plague Tale: Requiem

Продовження історії Амісії та Хьюго. Переховуючись від інквізиції, вони подорожують середньовічною Францією, охопленою чумою. Полчища гризунів — не єдина небезпека, з якою їм доведеться зіткнутися.

Історична достовірність переплітається із містичними елементами. Окрім захоплюючого сюжету, незабутню атмосферу створюють:

  • похмурий, готичний сеттінг;
  • гарна графіка;
  • несамовиті теми;
  • до жахів напружені моменти.
  • Повірте, кожен вибір, чи то порятунок життя чи бездіяльність перед обличчям зла, залишить слід у вашій душі.

 Повірте, кожен вибір, чи то порятунок життя чи бездіяльність перед обличчям зла, залишить слід у вашій душі.

New Tales From The Borderlands

Приготуйтеся до шаленої подорожі, де гумор іскриться, а дотепність ллється річкою, як у найкращих традиціях Borderlands! У центрі сюжету два харизматичні герої: Різ і Фреона. Їхні історії переплітаються, створюючи комічні ситуації і приводячи до кумедних суперечок про те, як насправді розвивалися події.

New Tales From The – більше, ніж гра, це дослідження людських душ. Ви заглянете в глибини мотивації та передісторії персонажів, що зробить їх не просто героями віртуального світу, а живими людьми зі своїми таємницями та переживаннями.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background