Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Шевченко висловився про перенесення матчу зі Швейцарією

Шевченко висловився про перенесення матчу зі Швейцарією

Наша команда чекає на рішення УЄФА по грі, яка визначить, хто з суперників залишиться у вищому дивізіоні Ліги націй

Вчора УЄФА прийняв рішення зарахувати збірній Норвегії технічну поразку за неявку на матч у Румунію в Лізі націй. У скандинавській збірній був зафіксований один випадок зараження коронавірусом, і вона вирішила не летіти в Бухарест.

Якщо таке рішення буде прийнято по матчу Швейцарія - Україна, то наша команда вилетить в Лігу В. Тут, щоправда, є нюанси. Команда Андрія Шевченка прибула на матч і, не дивлячись на велику кількість інфікованих футболістів, готова була вийти на поле - гравців на основний склад і дві заміни вистачало.

Ситуацію прокоментував Андрій Шевченко.

«Дуже неприємно. В першу чергу, ми були готові грати, у нас була для цього достатня кількість гравців з негативними тестами. Рішення приймали влади Люцерна, де ми мали грати. Тепер будемо чекати рішення. Думаю, що дисциплінарний комітет УЄФА буде розбиратися в цьому, ніякої провини нашої немає. Останнє, що я міг собі уявити - що можуть скасувати матч, - заявив Шевченко прес-службі УАФ.

- Спочатку затримали нас в аеропорту Іспанії, а тепер таке в Швейцарії! Мені б хотілося, щоб булаприсутня якась повагу. Так, як зустрічають в гостях команду - це було неправильно.

Хочу подякувати хлопцям за ту стійкість, яку вони проявили, за бажання, яке вони показали, за вміння. Команда грала в хороший футбол. Шість очок, які ми завоювали - ми грали з найкращими командами світу, у нас були прекрасні матчі, тому я залишився дуже задоволений цим турніром. Задоволений хлопцями, багато новачків зіграли на гідному рівні, тому я зараз бажаю гравцям, які не зіграли через медичні проблеми, якнайшвидшого одужання.

Який вихід із ситуації? Є орган, який буде з цим розбиратися. Ми зробили все для того, щоб цей матч відбувся. Гравців у нас вистачало».

Не виключенотакож, що результат матчу визначить жеребкування, або зустріч перенесуть на наступний рік.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background