Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: чемпіон Кубку Стенлі відомий

НХЛ: чемпіон Кубку Стенлі відомий

Минулої ночі офіційно завершився ігровий сезон 2020/21 в Національній хокейній лізі. Любителі хокею дізналися володаря Кубка Стенлі. Ним очікувано стала «Тампа-Бей Лайтнінг», що оформила четверту перемогу в серії проти «Монреаль Канадієнс». Таким чином, хокеїстам «Лайтнінг» вдалося захистити титул, адже саме вони стали тріумфаторами НХЛ і минулого року.

Серія завершилася на 5 матчі, який проходив на «Амалі Арена» в Тампа-Бей. Господарі виходили на лід, маючи перевагу по зустрічах 3:1. Хокеїсти «Канадієнс» влаштували «Лайтнінг» справжній бій, і матч вийшов дуже напруженим. У першому періоді команди обійшлися без закинутих шайб, і лише в другому ігровому відрізку господарям вдалося нарешті відкрити рахунок. Шайба на рахунку Колтона на 13 хвилині. У третьому періоді гості доклали максимум зусиль щоб відігратися, але забити так і не вдалося.

Підсумковий рахунок зустрічі 1:0 на користь «Тампа-Бей Лайтнінг», підсумковий рахунок у серії – 4:1. Після цього матчу Національна хокейна ліга йде на перерву, яка триватиме до жовтня 2021 року, коли стартує новий сезон.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background